Om Antenne og Parabolservice på Vestsjælland

Kommer også på Agersø og Omø

Værdier for din skyld!

Igennem mine mange år i branchen har jeg tillagt mig en vis respekt for mit fag. Jeg har en stor interesse for faget, og jeg brænder for det, jeg laver. Min 30-årige erfaring samt interesse for mit fag har udmønstret sig i en række værdier, som jeg konsekvent arbejder ud fra. Jeg sætter en ære i at yde og levere en høj service, en god og forståelig rådgivning samt et udvalg af kvalitetsprodukter hver gang.

Jeg holder af at udføre et godt og solidt stykke arbejde, og jeg går ind til alle opgaver med en entusiasme og et smil på læben. Jeg tror på gode og ligeværdige relationer med kunder såvel som samarbejdspartnere, og jeg arbejder altid efter devisen, at din tilfredshed er min førsteprioritet - jeg er nemlig ikke tilfreds, før du er tilfreds.

Her arbejder jeg

Jeg hjælper primært områderne i og omkring postnummer 4180 til 4283. Jeg kører dog gerne ud og hjælper på det meste af Vestsjælland samt Agersø og Omø.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig og fortælle mig om dit problem og dine ønsker - så tager vi en god dialog og finder sammen frem til den bedste løsning til dig.

Antenne og Parabolservice
Algade 17 E, 4230 Skælskør

Telefon 52 89 20 30
info@antenneogparabolservice.dk
CVR 26 49 30 21

Leveret af