​Services

Se hvad Antenne og parabolservice tilbyder

Montering af TV & anlæg

​Jeg hjælper også gerne med montering af alle former for TV og anlæg. Jeg har over 30 års erfaring som montør af tv og radio udstyr gennem de butikker jeg har arbejdet for.

Trækning og fordeling af kabler

Som supplement til mit tilbud om montering af antenner, paraboler, TV og anlæg tilbyder jeg også at hjælpe med at udrede dine kabler. Jeg sorterer fordeler alle dine kabler og ledninger, hvorefter jeg trækker dem til diverse rum og sørger samtidig for, at de ligger pænt og praktisk.

Salg af TV, anlæg & AV-udstyr

​​Jeg er endvidere leveringsdygtig i alt inden for TV, anlæg og AV-udstyr. Jeg har et tæt samarbejde med professionelle og erfarne leverandører af udstyr. 

Montering af antenner og paraboler

En af mine absolutte kernekompetencer ligger i professionel montering af antenner og paraboler. Som autoriseret forhandler og montør af nogle af Danmarks største TV-udbydere, heriblandt Canal Digital, Boxer og Viasat, forpligter jeg mig til at yde en høj service samt en kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med de forskellige produkter og monteringer.​

Alarm og videoovervågning

​Vil du beskytte dit hjem mod indbrud? Jeg sælger og montere alarm- og videoovervågning til en god pris

Har du brug for hjælp?​

Har du brug for hjælp til diverse antenne eller parabol opgaver, er du  velkommen til at kontakte mig på ​52 89 20 30, eller udfylde nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Antenne og Parabolservice

CVR 26 49 30 21

Følg mig på Facebook

Du kan følge med i nye spændende tilbud, læse anmeldelser og meget mere. Følg med her