Alarmer og videoovervågning

Alarmer og videoovervågning

Salg af alarmsystemer

Vi har i øjeblikket 2 forskellige alarm systemer. Begge systemer køre via app. på telefonen. Begge sæt har mulighed for tilkøb af sensorer, sirener, kamera og andet ekstra udstyr. Begge alarmer er neme at bruge via app, samt. gode pakke løsninger. S5 TOUCH har hovedenhed og tastatur i samme boks. Men mulighed for ekstra tastatur.

Alarmen styres med App/SMS via det indsatte GSM kort S6 EVO har hovedenhed for sig selv, og løst tastatur med batteri. Så hovedenheden kan gemmes. Denne alarm køre via internet forbindelse, og alt ekstra udstyr opkobles via App, Kan indsættes GSM kort, som bruges ved nedbrud af intenet. Vi kommer snart med et ekstra alarmsystem, som mere er tilegnet erhverv, og som kan til knyttes vagt firmaer.

Videoovervågning til hjemmet

​Vi har valgt at køre 3 mærker af videoovervågnings udstyr. Alle systemer er digital. ( POE ) Alle systemerne kan ses og styrer via app. på din telefon, Eller man kan sætte TV / Monitor direkte til optage boksen. Zmodo/Funlux er et godt produkt til privat brug. Nem at installere. Nem at betjene. 

Det kræver ingen teknisk kendskab til router eller åbning af porte. Zmodo/funlux fås kun som sæt med 2 til 16 kamera. POE 720p/1080P Microview er det semi professionelle valg. Dette kræver lidt mere teknisk viden, da der skal åbnes porte på router, samt der er lidt mere opsætning på boksen. Systemene laves ud fra behov. Valg af kamera antal og type, størrelse på harddisk og andet. 2mp/4mp. Der ydes 3 Års ombytnings garanti på disse produkter. 

Hik Vision er det mere professionelle valg til erhverv. Kræver systemadministrator som kan opsætte router og porte. Systemene laves ud fra behov. Valg af kamera antal og type, størrelse på harddisk og andet. fra 4mp og med høj frame rate. Der ydes 3 Års ombytnings garanti på disse produkter IP kamera køre over WI-FI, med plads til SD-Kort til optagelse. Køre via app. og kan ikke tilsluttes optage boks Dør kamera. 

Kamera til overvågning af dør, samt ringeklokke. Nogle er med 2 vejs komunikaton. Vi har også stadig lidt analog overvågning (könig analog og tilbud på microview analog sæt) Disse kan også køre via app. på mobil. Vi forhandler og Axis, ernitech, og andre mærker af overvågning. Har du spørgsmål eller ønsker, så ring eller skriv.

Jeg udfører også

Montering af TV & anlæg

​Jeg hjælper også gerne med montering af alle former for TV og anlæg. Jeg har over 30 års erfaring som montør af TV og radioudstyr gennem de butikker jeg har arbejdet for.​

Trækning af kabler

​Som supplement til mit tilbud om montering af antenner, paraboler, TV og anlæg tilbyder jeg også at hjælpe med at udrede dine kabler.​

Salg af TV, anlæg & AV-udstyr

​​Jeg er endvidere leveringsdygtig i alt inden for TV, anlæg og AV-udstyr. Jeg har et tæt samarbejde med professionelle og erfarne leverandører af udstyr.​

Montering af antenner og paraboler

En af mine absolutte kernekompetencer ligger i professionel montering af antenner og paraboler.​

Rep. af TV & AV-udstyr

​Vil du beskytte dit hjem mod indbrud? Jeg sælger og monterer alarm- og videoovervågning til en god pris​

Vil du beskytte dit hjem imod indbrud?​

​Har du brug for hjælp til valg af alarm- eller videoovenvågringsystem? du er velkommen til at kontakte mig på ​52 89 20 30, eller udfylde nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Antenne og Parabolservice

CVR 26 49 30 21

Følg mig på Facebook

Du kan følge med i nye spændende tilbud, læse anmeldelser og meget mere. Følg med her